Niet officiële competities - vv Ona

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Niet officiële competities

Niet officiële competities

Ook de “35+ leden” van ONA gaan weer beginnen

Sinds de versoepeling van maatregelen in het kader van de bestrijding van het woord van 2020, zijn gedurende de gehele zomer al menigmaal de schoenen zijn weer uit het vet gehaald of onder het stof vandaan.

De “Gouden krat competitie” van afgelopen seizoen is in treurnis geëindigd met als hoofdreden de eerder genoemde maatregelen die ons allen blokkeerden te kunnen sporten en samen te zijn na een week van werken en andere activiteiten, waar en hoe dan ook.

Natuurlijk was er wel een “eindstand” te maken van de competitie van afgelopen seizoen, maar als de KNVB de eredivisie eindstand al moeilijk weet te bepalen, dan laten we onze eindstand maar in ons aller midden liggen.

In de week van 07-09-2020 hebben alle spelers die bij ONA lid zijn en geregistreerd als 35+ lid, een uitleg en kalender van een nieuwe vrijdagavond set-up ontvangen.

De Gouden krat team competitie gaat zeker door en zie daarvoor het schema wat hieronder kan worden gevonden, maar er zal ook een tweede “competitie” vorm komen gebaseerd op teams die per avond ontstaan door middel van een “lootjes” systeem.
Dit gaat door op basis van de ervaring die we hebben opgedaan tijdens de zomer periode en de activiteit die er toen voor de senioren was georganiseerd.
De eerste avond van deze nieuwe set-up zal plaatsvinden op vrijdag 18-09-2020 met als vervolg avonden op 13-11-2020 en 11-12-2020 in dit kalenderjaar.

Uiteraard is publiek meer dan welkom, evenals spelers. Dus begint het te kriebelen trek dan je voetbalschoenen aan en kom op vrijdag avond naar VV Ona.

De trainingen en wedstrijden starten om 20:00 uur, wil je een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is, meld je dan op trainingsavonden aan bij de bar om 19:30.

Voor meer info kan je contact opnemen met Hugo Ernst via mail hugo@vvona.org

Ondergaand het programma, uitslagen en stand.

Geen competities gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!