Sponsors

Koos Waslander nieuwe trainer ONA 1 vanaf seizoen 2021/2022

27 maart 2021 13:00


Met ingang van het nieuwe seizoen zal Koos Waslander verantwoordelijk worden voor het vlaggenschip van ONA. Na een selectie proces, waarbij een aantal spelers, trainer van ONA 2 en leden van de Voetbal Technische Commissie betrokken waren is dit de uitkomst van een zorgvuldig doorlopen proces.

In seizoen 2020/2021 promoveerde ONA 1 naar de 1e klasse van de zondagamateurs. Willem Dekker kreeg van de KNVB voor dit seizoen 'dispensatie' het team te begeleiden omdat hij niet beschikt over het benodigde diploma UEFA A. 

Ondanks diversen beroepen op de KNVB waren zij onverbiddelijk en bleven bij hun standpunt dat ondanks er maar drie wedstrijden gespeeld waren, de regels gehandhaafd moeten worden en de dispensatie niet zal worden verlengd. 

Vandaar dat ONA opzoek is gegaan naar een nieuwe trainer die wel over het juiste papiertje beschikt. Zes enthousiaste en ambitieuze trainers meldden zich bij het bestuur. Met Koos denken we een trainer aan te stellen die bij de groep past, die de groep kan begeleiden en de stap kan laten maken die nodig is voor behoud in de 1e klasse.

Koos heeft veel ervaring als ex-profvoetballer en trainer om de spelers individueel en als groep beter te maken. Hard werken op het veld en ontspanning daarbuiten.

Het bestuur wenst Koos veel succes bij ONA.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!