ONA Actie 2022/2023 - vv Ona

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ONA Actie 2022/2023

ONA Actie 2022/2023

Er zijn een hoop bedrijven en verenigingen zwaar getroffen door de Corona crisis. Gelukkig zijn de restricties voorbij maar voor vvONA is de crisis helaas nog niet voorbij. Daarom gaan we dit seizoen een inzamelactie starten om de club uit de crisis te helpen en daarbij is jullie hulp nodig.

Wij willen graag het hele seizoen door geld in gaan zamelen voor de club en er is een doel gesteld die we met zijn allen kunnen en moeten halen. Het doel is om aan het eind van dit seizoen €20.000 euro bij elkaar gespaard te hebben. Hiermee kan de club fantastische dingen mee gaan doen zoals de clubhuis een groot onderhoud beurt geven, nieuw materiaal aanschaffen voor de jeugd, nieuwe jeugdtrainers en leiders binnen halen zodat de jeugdopleiding weer een boost krijgt, materiaal voor de senioren teams, onderhoud aan het terrein, er kunnen meer evenementen gehouden worden op het terrein zodat weer meer gezelligheid krijgen binnen de club en ga zo maar door.

We willen ook verschillende families van ONA benaderen om de clubactie te ondersteunen. We gaan een familieportret maken en ophangen in de kantine. Bij de familieportret komt ook een verhaal te staan wat ONA allemaal voor hun betekent en hoe geweldig het is om lid te zijn van deze vereniging. Mocht je je aangesproken voelen om zo’n familieportret te maken of je kent iemand laat het ons dan even weten.

Door de QR-code te scannen, kun je een zelf gekozen bedrag aan ons overmaken!
QR-code.png
Groeten,

vvONA
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!