Sponsors

Laatste nieuws

Ondanks het ontstuimge weer op deze zaterdagmorgen, gaat het toernooi wel door!

Coronamaatregelen ingaande zondag 28 november 2021, 05.00 uur

27 november 15:00  Gisteren heeft demissionair Premier Mark Rutte in de persconferentie aangekondigd dat de coronamaatregelen, mede vanwege de druk op de zorg, aangescherpt moeten worden. Helaas ook voor de sport.meer »

231x gelezen

Corona nieuwsupdate KNVB

13 november 10:00  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.meer »

467x gelezen

Gevonden op Gouda Sportstad: Vroegtijdig geknakt Gouds voetbal talent Rocus Biesheuvel (ONA)

12 november 20:45  Vanwege het Weekend van de Begraafplaats kregen leden van het NIVON, afdeling Gouda, dit voorjaar 2021 een rondleiding over de Oude Begraafplaats aan de Prins Hendrikstraat. Hierbij bleef beheerder Koos Massar onder meer stilstaan bij het graf van de jong overleden Goudse voetballer Rocus Biesheuvel.meer »

336x gelezen

Vrijwilligersproeverij was een succes!

10 november 7:15  Afgelopen zaterdag (6 november) was de eerste Vrijwilligersproeverij: mensen van binnen en buiten de club konden komen 'proeven' aan de verschillende vrijwilligerstaken - en functies en zo kijken wat het beste bij hun past.meer »

109x gelezen

Oproep: Vrijwilligers gezocht voor het checken van de Corona Toegangsbewijs

4 november 21:30  Om de nieuwe maatregelen van de overheid te kunnen uitvoeren, zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die bij bezoekers van de kantine, het terras en de kleedkamers het Corona Toegangsbewijs (CTB) kunnen scannen.meer »

259x gelezen

Aangescherpte maatregelen in de sport, geldig vanaf 6 november

4 november 20:15  Wij zijn blij dat de Tweede Kamer en het kabinet hebben geluisterd naar de bezwaren vanuit de amateursport. Met deze uitkomst is voor bijna drieduizend voetbalverenigingen, 600.000 volwassen amateurvoetballers en duizenden vrijwilligers een werkelijk onmogelijke situatie voorkomen. Het eerdere plan, het tonen van een Corona Toegangsbewijs (CTB) door sporters en publiek van 18 jaar en ouder ook voor de buitensport, was praktisch niet uitvoerbaar.meer »

275x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!