Na een lange pauze eindelijk weer een wedstrijd (De voetbalwetten gelden nog ....)

tel. 0182-373142

Na een lange periode zonder voetbal ivm corona was het dan eindelijk weer zover.

Uiteraard was ik erbij en ga ik vanaf vandaag verslag doen van de wedstrijd zoals ik vond dat de wedstrijd verliep, misschien kunnen de ouders, grootouders die er niet bij konden zijn zo toch een indruk krijgen van de wedstrijd .

Vandaag was de tegenstander Moordrecht uit, een tegenstander die het ons door de jaren heen knap lastig maakte maar trainer Bas en Bryan hadden de boys goed voorbereidt zal blijken.

Het was ideaal voetbalweer en toen de boys het veld opkwamen om warm te lopen zag ik gelijk bij de tegenstander Moordrecht een paar jongens lopen die volgens mij waddenbrood te eten krijgen, breed en lang.
De wedstrijd begon en vanaf het fluitsignaal was het ONA die het betere spel liet zien. ONA combineerde beter en waren veel op de helft te vinden van Moordrecht wat resulteerde in een paar aardige kansen die echter onbenut bleven.
En zoals een oude voetbalwet zegt maken jullie hem niet dan doen wij dit wel . Een mooi afstandsschot van een speler van Moordrecht werd in het kruis geschoten achter Max die kansloos was 1 0 achter dus.
Toch was er geen paniek want door het betere spel moest het lukken om langszij te komen en zo gebeurde het , Issam tikte de 1-1 binnen na een mooie aanval.

Ona bleef domineren en een schot van Sil pakte de goede keeper van Moordrecht.
ONA bleef het betere van het spel houden, combineerde beter en op technisch gebied waren zij ook de meerdere. Na een schot op de lat kwam de bal voor de voeten van Luc die de verdiende 1-2 maakte en de eerste helft werd afgesloten met een doelpunt van Amine 1-3 .

Het was rust en de uitslag was terecht dus op naar de tweede helft. De tweede helft was nog maar 5 minuten oud en Yassine maakte de 1-4 na een mooie aanval.
Na deze score kwam Moordrecht wat beter in hun spel en het ging even over en weer. Uit een vrije trap voor Moordrecht ,die mooi werd ingeschoten werd het 2-4.

Bij ONA zakte het spel wat terug wat zou kunnen komen door de korte trainingsperiode voorafgaand aan deze wedstrijd of door gemakzucht gezien de stand. Meerdere spelers hadden last van kramp en ondanks deze terugval had ONA zeker nog kans op meer want deze wedstrijd werd terecht met 2-4 afgeblazen.

Volgende week komt Alphense Boys op bezoek bij ONA en hopen wij weer op een overwinning en twee helften goed voetbal.