Sinterklaas heeft invloed op de wedstrijd vanJO17-1. Een wedstrijd vol met cadeautjes en surprises

tel. 0182-382778

Vandaag uit bij Schoonhoven, een knotsgekke wedstrijd met een negatieve afloop.

Waar wij afgelopen week de wedstrijd slecht begonnen, daar hadden wij geen lering uitgetrokken want binnen de 30 seconde lag de bal al achter Max voor de 1-0.
Schoonhoven begon gretig en vol beleving en wij zetten daar bar weinig tegenover, helaas. We werden teruggedrongen en speelden slordig. Dit resulteerde na 15 minuten in een 2-0 achterstand. De spitsen van Schoonhoven waren ons vandaag te machtig en wij moesten ons beperken tot schaarse counters. Een penalty benut door Sil bracht ons toch nog wat dichterbij met de 2-1.
Zou het dan toch keren, maar helaas voor we het wisten lag de 3-1 erin en met deze stand gingen we rusten. Wat was het net als afgelopen week slecht van ONA kant en wij vreesden voor de tweede helft.

We kwamen iets beter uit de kleedkamer, zonder nou echt gevaarlijk te worden maar het leek ergens op. Bij Schoonhoven leek het er iets meer op en zij scoorden de 4-1. Ze waren niet meer bij te benen en de 5 en 6-1 volgde snel, afgestraft werden we.
Toen gebeurde er iets waarvan we nog niet weten hoe het kan, maar Issam maakte er met een mooi afstandschot 6-2 van. Amine kort daarna met een fraaie goal de 6-3 en gelijk de 6-4 en Mo even later de 6-5.
Het bleef maar gaan en Issam scoorde de 6-6,ongekend deze uitslag maar toch zorgde een corner tegen ervoor dat Schoonhoven de 7-6 maakt in de slotsecondes en terecht won.