Een kampioenschap krijg je niet cadeau - vv Ona

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Een kampioenschap krijg je niet cadeau

Een kampioenschap krijg je niet cadeau

ONA 1

0 - 2

Quick 1

Competitie

5e klasse B

Datum

29 april 2023 16:00

Scheidsrechter

T. Brouwer

Accommodatie

Sportpark Nieuw Hanenburg
De Savornin Lohmanlaan 215
2566BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3680323

Quick-ONA 2-0

Het verslag van vorige week eindigde met de verwijzing naar het spreekwoord: “Men moet de huid van de beer niet verkopen voor hij geschoten is.” Geschreven omdat in de wandelgangen gesproken werd over de zekerheid van een overwinning op Quick en een waarschijnlijke nederlaag van Esdo. Dan was ONA kampioen. En moesten we dan wel naar de Griek gaan (dat was al veel eerder afgesproken) etc.

Terwijl we weten dat in het voetbal niets zeker is. En dat bleek ook zaterdag. ONA had behalve in het eerste kwartier van de tweede helft, niets te vertellen tegen Quick en leed een regelmatige 2-0 nederlaag. Twee blije bussen (dank ONA bestuur!!) vertrokken naar Den Haag. Twee stille bussen keerden weer terug naar Gouda. Het lawaai hadden ze op het Quick veld achtergelaten. 

Het elftal waarin de stille krachten aanvoerder Georgio Petrides en Ihab Hamdoeni helaas verstek moesten laten gaan, liet de ruimte tussen de linies te groot worden en zette te weinig druk. De samenwerking, dit hele seizoen al de kracht van ONA, ontbrak. We hopen dat er sprake is van een tijdelijke inzinking en dat het de volgende match 20 Mei thuis tegen REMO beter gaat.

JANO

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!