Sponsors

Inschrijfformulier

Voetbalvereniging Ontspanning Na Arbeid (ONA) is een wijkvoetbalclub met een 100-jarige historie. Met haar eerste selectieelftal speelt ONA in de 2e klasse KNVB (voor de zoveelste keer overigens, lees dat maar eens na in het 75-jarig jubileumboek).

De club heeft momenteel rond de 550 leden, waarbij de verhouding senioren/junioren ongeveer fifty/fifty is.

Lid worden van de voetbalvereniging kan. Maar zeker bij de sectie Jeugd gelden daarvoor wel strikte regels. Zo verwachten we van elk lid, of de ouder/verzorger, een actieve bijdrage als vrijwilliger, meer daarover in het vrijwilligersbeleid.

Ook verwachten we van ouders betrokkenheid bij hun kind of kinderen. Want die betrokkenheid van ouders is dè sleutel tot blije en zelfstandige kinderen die met plezier hun teamsport beoefenen. En dat betekent dus acte de présence geven bij zowel training als wedstrijden! Met hun aanwezigheid ondersteunen ouders zowel kind àls trainer, en laten ze ook zien dat ze de normen en waarden van onze club onderschrijven.

Voetbal is als teamsport misschien wel de allermooiste sport die er bestaat. Het is het grote leven in het klein, en het kleine leven in het groot. Voetbal is dè analogie die altijd en overal toepasbaar is, hèt vergelijkingsmateriaal voor elke situatie die kinderen en volwassenen in hun (latere) leven tegenkomen.

Als je lid wordt van onze club heb je rechten, op bijvoorbeeld het deelnemen aan trainingen en het meedoen met wedstrijden, maar óók plichten, zoals het betalen van contributie (léés dat contributiereglement vóórdat je lid wordt) en het actief meedoen met de vereniging.

Lid worden van onze club levert je dus ontzettend veel op! Via deze link kom je op het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

1: Onderstaand formulier dient volledig ingevuld en voorzien van benodigde bijlagen (laatste vraag) alvorens deze in behandeling genomen zal worden.

Adresgegevens.
Contactgegevens.
Na het invullen en verzenden ontvangt u een kopie van deze inschrijving op het hier ingevulde mail adres. Wanneer dit een minderjarige persoon betreft het mailadres van en ouder/voogd gebruiken.
2: Er zijn meerdere lidmaatschapsmogelijkheden. Maak een keuze uit een van onderstaande opties.
In verband met het regelen van de overschrijving.

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO Ondergetekende verleent hierbij een algemene machtiging aan Voetbalvereniging ONA Gerard Leeustraat 2 2802 RZ GOUDA IBAN nummer: NL27 INGB 0003542556 om bedragen van zijn/haar rekening af te schrijven wegens: - Contributie - Kosten voortvloeiend uitovertredingen - Eenmalige inschrijfgelden - extra contributie van € 100,00 per seizoen, niet vervullen vrijwilligers taak. Afschrijving zal plaatsvinden op of rond: 1 juli en 1 januari. Contributie wordt per half jaar afgeschreven Ondergetekende is bekend met het feit dat, indien men niet akkoord is met de afschrijving, men deze binnen 30 dagen bij zijn eigen bank opdracht kan geven tot storneren

3: In het geval dat de aanmelding een minderjarige betreft is het invullen van contactgegevens van een ouder/voogd noodzakelijk alvorens inschrijving in behandeling genomen zal worden.

Het is mogelijk de contributie (geen kleding en geen vrijwilligersbijdrage) via de Rotterdampas te betalen. Graag ontvangen wij een kopie van uw Rotterdampas via de mail.

v.v. ONA hanteert een strikt vrijwilligersbeleid. Vrijwilligers dragen onze vereniging. Lid worden van vv ONA verschaft rechten maar ook plichten. Diverse taken dienen uitgevoerd te worden en derhalve doen wij ook op u als nieuw lid of als ouder van een minderjarig lid een beroep.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u registreren voor vrijwilligerswerk binnen ONA. U kunt: A. zich aanmelden voor vrijwilligerswerk, B. taken die u reeds uitvoert registeren, C. opgeven dat u kiest voor de extra contributie van € 100,00

Hier kunt u uw voorkeur aangeven. Het draaien van een bardienst levert 4 vrijwilligerspunten per keer op.

Hier kunt u uw voorkeur aangeven, Het helpen in de keuken levert 3 vrijwilligerspunten per keer op.

Het verlenen van hand en spandiensten bij de jeugd. Het draaien van een zaterdagdienst levert 3 vrijwilligerspunten per keer op.

Als u interesse heeft in het begeleiden en/of fluiten van wedstrijden dan kunt u hier aangeven voor welke leeftijdscategorie/team.De club kan u indelen op een andere leeftijdscategorie/team indien nodig.


Het fluiten van een wedstrijd levert 1 vrijwilligerspunt per wedstrijd op.

Het verlenen van medische hulp bij ongelukken op en rond het veld. Het aanwezig zijn op de aangegeven tijden levert 2 vrijwilligerspunten op.

Hier kunt u aangeven of u als leider een belangrijke rol wil spelen voor het team. Het begeleiden van een team levert 1 vrijwilligerspunt per wedstrijd op.

Hier kunt u toelichten waarom u geen vrijwilligerstaak voor ONA wilt/kunt doen.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!