ONA Jo13-1 naar FINALEDAG Wintercompetite

25 januari 2018 20:00

ONA Jo13-1 heeft de halve finale van de Wintercompetitie bereikt.
Zaterdag 27 januari vond de FINALEDAG plaatst bij Jodan Boys.
ONA werd uiteindelijk derde.

ONA JO13-1 wist afgelopen dinsdag niet te winnen van Bergambacht, maar plaatst zich wel voor de Finaledag van a.s. zaterdag bij Jodan Boys door als 1e te eindigen in de poule!

Binnen 1 minnut schiet Sil al de 0-1 binnen. Het goede spel blijft aanhouden, maar de stand blijft helaas bij 0-1. Bergambacht 1 kans, ONA 5 kansen.

Na rust is het opnieuw Sil die nu na 3 minuten de 0-2 binnen schiet. Bergambacht lijkt er niet meer in te geloven, maar plotseling valt de bal voor de voeten van de spits, die knap binnen schiet 1-2.
Bergambacht gaat niet beter voetballen en ONA blijft aanvallen. Na een fantastische opbouw maakt Adam een keurige 1-2 met Mo. Adam schuift van zo'n 17 meter de bal perfect binnen, 1-3.

Tot de 54e minuut blijft de stand op 1-3 en ook het spelbeeld bleef hetzelfde. ONA met veel balbezit en Bergambacht loert op een counter. Bergambacht zet 4 spitsen neer wat uiteindelijk goed uitpakt. Binnen 4 minuten weten zij 2 keer te scoren: 3-3! Uiteindelijk bleef de stand hierbij want beide teams kwamen niet echt meer tot grote kansen.

Door een doelsaldo van +3 van ONA met 4 punten is ONA uiteindelijk de terechte nummer 1 van poule B.
Bergambacht wordt 2e met een doelsaldo van +2 en 4 punten.
Nummer 3 in de poule is Jodan Boys met 0 punten en een doelsaldo van -5.