Algemene informatie - vv Ona

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemene informatie

Algemene informatie

Alle informatie rondom wedstrijden en trainingen staat in dit deel samen. Wedstrijden van deze en volgende week. De uitslagen van afgelopen weekend en de week ervoor. Ingeplande scheidsrechters van de aanstaande speelronde en die van de week daarna. Alle trainingstijden op een rij per dag. En tenslotte de toernooien.

Informatie over wedstrijden en afgelastingen worden door de KNVB bekend gemaakt via de VoetbalNL.App. Deze App haalt de gegevens uit Sportlink, het programma dat alle clubs binnen het amateurvoetbal gebruiken in verband met de aansluiting bij de KNVB. Zo worden via Sportlink de team samenstellingen voor wedstrijden vastgelegd (door de Team manager van een team), en vervolgens via de Wedstrijdzaken.App door de scheidsrechter bekeken en goedgekeurd. Scheidsrechters leggen via diezelfde App ook weer het wedstrijdverslag vast, inclusief de eindstand.

De wedstrijdsecretaris van ONA, Hendrik Jan van Houwelingen, bereikbaar op wedstrijdsecretaris@vvona.nl, verzorgt het klaarzetten van wedstrijden en teams via Sportlink. Ook houdt hij de inkomende wijzigingsverzoeken in de gaten. Bij vragen is hij altijd via mail bereikbaar.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!