Informatie - vv Ona

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie

Informatie

INFORMATIEFORMULIER ONA KABOUTERVOETBAL

 

Jongens en meisjes van 4 en 5 jaar die graag kennis willen maken met het voetbalspelletje, kunnen bij vv ONA terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen die passen bij deze leeftijdscatergorie. 

Sinds het najaar van 2007 organiseert vv ONA met groot succes het kaboutervoetbal. Sinds die tijd hebben wij vele trainingen gegeven en ervaring opgedaan in deze leeftijdsgroep, met gemiddeld 30 kabouters per sessie. Het kaboutervoetbal bij vv ONA is een voorbeeld geweest voor het nu bij de KNVB actieve mini pupillenvoetbal.

Wanneer gaan deze kaboutertrainingen plaats vinden?

De kaboutertrainingen voor het najaar 2023 vinden plaats op de volgende zaterdagen:

 • Zaterdag 23 september 2023
 • Zaterdag 30 september 2023
 • Zaterdag 7 oktober 2023
 • Zaterdag 14 oktober 2023
 • Zaterdag 21 oktober 2023 GEEN TRAINING I.V.M. HERFSTVAKANTIE
 • Zaterdag 28 oktober 2023
 • Zaterdag 4 november 2023
 • Zaterdag 11 november 2023
 • Zaterdag 18 november 2023
 • Zaterdag 25 november 2023
 • Zaterdag 2 december 2023  Afsluiting met Pieten in de kantine na de training

Dat komt neer op in totaal 10 zaterdagochtenden. De kaboutertraining is van 08:45 tot 09:45 uur op het ONA-complex (hoofdveld - indien mogelijk).

Is er een maximaal aantal kabouters wat kan deelnemen per sessie?

Ja, dit wordt door de organisatie van het kaboutervoetbal bepaald. Er zijn beperkt beschikbare plekken, dus wees er snel bij.

Zijn er kosten verbonden aan het kaboutervoetbal?

Voor deze kaboutertrainingen geldt een bijdrage van tussen de € 25 en € 30 per kabouter. Betaling gaat via ClubCollect. Na de start van de trainingen ontvangt u van ClubCollect een mail met een betaalverzoek.

Hoe kan ik mijn kabouter inschrijven?

Inschrijven is mogelijk via het inschrijvingsformulier voor de kabouters.

Wanneer weet ik of mijn kind een plek heeft bij de kaboutertrainingen?

Na de inschrijving ontvang je een mail met verdere informatie, pas na deze bevestigingsmail en betaling is de inschrijving definitief.

Wat voor kleding is er nodig voor de kaboutertraining?

Je kind moet voorzien zijn van sport/voetbal schoenen en een sportoutfit. Dit kan een willekeurig sportoutfit zijn: tijdens de kaboutertraining levert vv ONA een voetbalshirt (landenteam). Op deze manier wordt tevens herkenbaarheid gegeven aan de verschillende kaboutergroepen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Als de inschrijving definitief is, ontvang je een mail met de benodigde informatie. Mochten er naar aanleiding van die mail nog vragen zijn dan kun je daar via mail op reageren. Heb je nu al vragen? Stel ze dan per mail bij kabouters@vvona.nl.

Na de eerste kaboutertraining kunnen kabouters en ouders nog vragen stellen bij de trainers en organisatoren, die dan allemaal aanwezig zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!