Sponsors

Informatie

INFORMATIEFORMULIER ONA KABOUTERVOETBAL

 

Jongens en meisjes van 4 en 5 jaar die graag kennis willen maken met het voetbalspelletje, kunnen bij vv ONA terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen die passen bij deze leeftijdscatergorie. 

Sinds het najaar van 2007 organiseert vv ONA met groot succes het kaboutervoetbal. Sinds die tijd hebben wij vele trainingen gegeven en ervaring opgedaan in deze leeftijdsgroep, met gemiddeld 40 kabouters per sessie. Het kaboutervoetbal bij vv ONA is een voorbeeld geweest voor het nu bij de KNVB actieve mini pupillenvoetbal.

Wanneer gaan deze kaboutertrainingen plaats vinden?

De kaboutertrainingen voor het najaar 2021 vinden plaats op:

  • 18 september 2021
  • 25 september 2021
  • 2 oktober 2021
  • 9 oktober 2021
  • 23 oktober 2021
  • 30 oktober 2021
  • 6 november 2021
  • 20 november 2021
  • 27 november 2021
  • 4 december 2021

Dat komt neer op in totaal 10 zaterdagochtenden. De kaboutertraining is van 09:00 tot 10:00 op het ONA-complex (hoofdveld - indien mogelijk).

De kaboutertrainingen zijn ook opgenomen in de agenda (Google Kalender) van de Sectie Jeugd, die via deze link is toe te voegen aan je agenda (zie ook deze pagina).

Is er een maximaal aantal kabouters wat kan deelnemen per sessie?

Ja, dit wordt door de organisatie van het kaboutervoetbal bepaald. Er zijn beperkt beschikbare plekken, dus wees er snel bij.

Zijn er kosten verbonden aan het kaboutervoetbal?

Voor deze kaboutertrainingen geldt een bijdrage van € 25 per kabouter. Betaling gaat via ClubCollect. Na inschrijving ontvangt u van ClubCollect een mail met een betaalverzoek.

Hoe kan ik mijn kabouter inschrijven?

Inschrijven is mogelijk via het inschrijvingsformulier op deze site.

Wanneer weet ik of mijn kind een plek heeft bij de kaboutertrainingen?

Na de inschrijving ontvang je een mail met verdere informatie, pas na deze bevestigingsmail en betaling is de inschrijving definitief.

Wat voor kleding is er nodig voor de kaboutertraining?

Je kind moet voorzien zijn van sport/voetbal schoenen en een sportoutfit. Dit kan een willekeurig sportoutfit zijn: tijdens de kaboutertraining levert vv ONA een voetbalshirt (landenteam). Op deze manier wordt tevens herkenbaarheid gegeven aan de verschillende kaboutergroepen.

Waar kan ik terecht met vragen?

Als de inschrijving definitief is, ontvang je een mail met de benodigde informatie. Mochten er naar aanleiding van die mail nog vragen zijn dan kun je daar via mail op reageren. Heb je nu al vragen? Stel ze dan per mail bij kabouters@vvona.nl.

Na de eerste kaboutertraining kunnen kabouters en ouders nog vragen stellen bij de trainers en organisatoren, die dan allemaal aanwezig zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!