Sponsors

Voorlopige teamindelingen seizoen 2021/2022

16 mei 2021 16:00


De afgelopen weken is gestart met het samenstellen van voorlopige teams voor seizoen 2021/2022. De trainers en de leden van de voetbaltechnische commissie hebben hierover overleg gehad of hebben hier binnenkort overleg over. Ook zullen de komende weekenden diverse wedstrijden worden geregeld om tot een definitieve indeling te komen.

Doel voor komend seizoen is om alle kinderen op een niveau te laten voetballen dat het beste bij hun past en waar voldoende uitdaging in zit. Door te proberen in iedere leeftijdscategorie meerdere teams samen te stellen, kunnen we dit doel beter bereiken. Er wordt niet alleen naar voetbalkwaliteit gekeken, maar ook naar gedrag, inzet en opkomst. Uiteraard heeft incidentele afwezigheid geen gevolgen voor de teamindeling.

Op 11 juni worden alle ouders/spelers per mail geïnformeerd over de indeling voor komend seizoen. We proberen dan ook per team de leiders en trainers bekend te hebben. Als u als ouder/verzorger zelf belangstelling heeft om een actieve rol te spelen voor het team van uw kind, als trainer of leider, dan horen we dit graag. Ook als u iemand anders weet die graag een jeugdteam wil trainen of leiden,  horen wij dit graag. Op dit moment zijn nog voor diverse teams trainers en leiders nodig.

Dit alles gaat ervanuit dat iedereen volgend seizoen weer bij ONA wil voetballen en dat hopen wij natuurlijk van harte! Als dat niet het geval is, dan horen we dit graag zo snel mogelijk. We kunnen hier dan bij het indelen van de teams rekening houden. Officieel afmelden bij ONA kan vóór 15 juni 2021, via de website.

 

Na bekendmaking van de teams kunt u voor vragen over de indeling terecht bij:

majanca@vvona.org

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!