Sponsors

Dank! Van Drie Gouda BV

8 december 2020 10:00


In deze voetballoze tijd willen we wat tijd en aandacht besteden aan onze sponsoren. Nu we niet wekelijks op het veld komen, zorgen we ervoor dat ze op een andere manier in de spotlight staan.
We hebben alle leiders van de gesponsorde teams gevraagd een stukje voor de sponsor namens het team te maken, zodat we dat de komende periode op de site en facebook kunnen plaatsen. We trappen af met de sponsor van ONA 5!

ONA 5 (het team van Adrie van Delft) wordt al jaar en dag gesponsord door Van Drie. 

De vv ONA wil graag wat meer aandacht geven aan de sponsors die het in deze corona tijd ook niet makkelijk hebben, maar toch hun club blijven steunen.
Als leider / speler van ONA 5 werd ik dus gevraagd ook een bijdrage hier aan te leveren, het geen ik graag doe, daar wij Victor van Drie in onze gelederen hebben, die met z'n bedrijf Van Drie Gouda BV specialist in bestratingen en grondwerk al jaren shirtsponsor en speler is van ONA 5.
In verband met  corona wordt er al geruime tijd niet gevoetbald en kunnen we de naam van onze sponsor niet etaleren op de voetbalvelden in Gouda en omgeving. Daar het niet van zelfsprekend is dat een bedrijf lagere elftallen sponsort, zeker niet een elftal die
in de kelderklasse speelt, soms vermakelijk, soms best wel goed, meestal zit het niet mee, maar meestal zijn we aan de bar beter dan op het veld.
Als sponsor wordt je er niet altijd beter van, het is vaak meer gunnen, vandaar dat wij als elftal zeggen DANK JE WEL Victor namens alle spelers van ons team ONA 5, dat jij met je bedrijf shirtsponsor wil zijn van ons team.
Het is duidelijk dat van Drie Gouda BV de vv ONA al jaren lang een warm hart toedraagt, waarvoor dank.
 
Adrie van Delft
 
Namens alle spelers van ONA 5  
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!