ONA JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 8

7 maart 2015 8:30

Een pittig windje over het veld.Koude wind. Onze jongens hadden er zin in.Vanaf de aftrap gingen ze

In de aanval. Wij zagen weer de instelling, die mede door de vele nederlagen de laatste tijd, de laatste tijd

ontbrak. Er werd lekker gecombineerd en na zo'n 10 minuten namen we de leiding, door Dany, die een schot van Shayton, welke gestopt werd door de keepster in eerste instantie, inschoot. Lekker.

Toch kwam Nieuwerkerk terug. Zij maakte een mooie aanval af door met een 1-2tje Max wisten te verslaan. 1-1. We bleven doorgaan en de koppies bleven recht omhoog.

Dany een schot..net naast. Tot Abel een mooie corner met zijn hoofd de bal in het net joeg.1-2. Dit was ook de ruststand.

Na de rust bleven we doorgaan . Wallis zag zijn aanval niet met een doelpunt bekroond, net naast.Max moest nog een paar keer reddend optreden, waar na Shayton met een afstandsschot de 1-3 liet aantekenen. Arlen zag daarna zijn poging net overgaan. Nieuwerkerk kwam met een uitval , onhoudbaar overigens, tot 2-3. Nee, h'e. Met de wind mee hanteerde Max de lange uittrap en Dany wist daaruit te scoren 2-4 en zelfs 2-5. Dit was ook de eindstand.

Wij van langs de lijn ,waren ondanks de koude wind toch warm geworden. Dus jongens een mooi resultaat en van mij mogen jullie zo doorgaan.