14 maart 2015 12:30

Scheidsrechter

andre

ONA E1- Esto E1

Met een koude wind over het veld moesten we tegen Esto en met één minuutje gespeeld konden we al juichen. Nog niet alle toeschouwers waren geïnstalleerd tegen de kou. Nou dat gaat wat beloven. Na de overwinning van vorige week hoopten we dat ze de teruggekeerde opgaande  lijn zouden voortzetten. Het was Dany, die een verre uittrap van Max wist om te zetten in de 1-0. Esto was niet van plan zich te laten wegspelen en maakte het onze verdedigers  meerder keren moeilijk, maar onze verdedigers met Max. Abel een goed ingevallen Denzel, Sven en Arlon, hielden goed stand.

Een gevaarlijke corner van Esto werd maar net weggewerkt,een schot op doel en daar was Max. Wij bleven goed in de aanval gaan, maar schoten van Wallid, Shayton en Dany gingen net naast of vonden de keeper op hun weg. Van achter opbouwen kwam niet veel, omdat Esto goed druk zette, dus hanteerde max de verre uittrappen, wat ons van langs de lijn het effect gaf, dat het doeltreffender was. Na zo’n uittrap, de bal komt bij Dany, die alleen op de keeper af kon gaan en deze wist te omspelen. 2-0. Wat gelijk de ruststand was.

Na de rust hetzelfde beeld, wij wat beter, Esto goed partij gevend. Zo zag Dany zijn schot gestopt. Een mooie pass van Abel op Dany…schot maar net naast.

Jammer, want een doelpuntje erbij is toch voor onsvan langs de lijn wat rustiger.  En zowaar, we stonden erover te praten en een schot van Dany, half gestopt door de keeper, maar Shayton was heel graag en scoorde de 3-0. Hierna was Esto toch wat gevaarlijker aan het worden en bij één van de corners,

Werd de bal keihard achter Max ingekopt. 3-1. Wij deden best nog wat terug maar schoten van Wallid,en Arlen troffen geen doel.

Met 3-1 hadden we na een mooie wedstrijd de punten verdiend. Blijf zo door gaan.