28 maart 2015 10:00

Scheidsrechter

gert

ONA E1- Woerden E1

Net terug uit Capelle kwamen we met de rust op het ONA terrein. Hoeveel staat het? . 3-3 was het antwoord. Zo dat is lekker. Deze score kam tot stand door doelpunten van

Dany, Shayton en Arlon. Dat wat betreft de doelpunten van onze kant.

Na de rust trokken onze mannen goed in de aanval en bleven het Woerdense doel belagen. Ook van de tegenpartij werd goed gas gegeven, dus al met al een mooi partijtje tussen

Ploegen, die gelijkwaardig waren. Er werd heel leuk gespeeld. Voor mij stond wel vast, dat deze stand( gelijkspel) het juiste beeld weergaf. Toch werden we op achterstand gezet.

Nadat Max eerder erger had voor komen, moest hij na een hard ingeschoten vrije trap, waar hij overigens wel aanzat, de bal uit het doel halen. 3-4. De koppies bleven omhoog.

Wij bleven goed doorgaan.  Pogingen van Dany, gestopt Arlon net naast. Aan de ander kant moest onze verdediging alle zeilen bijzetten. Maar ze wisten de scores te beletten.

Wij scoorden wel. Het was Shayton, die na een mooi genomen corner de bal in het net wist te koppen, 4-4. We roken de winst maar datzelfde had Woerden ook. Max moest

Nog een paar keer reddend optreden, mede gesteund door een goede verdediging. Nou, scheids fluit maar af. Wij zijn tevreden met deze stand. Goed gespeeld mannen.