4 - 2

ONA JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 8

11 april 2015 9:45

Een sombere dag en een miezerig regentje bij het begin van de wedstrijd. Na verleden week tegen het boven aan staande Olympia, hadden we vandaag

weer een topper tegen Gouda. , welke gedeeld eerste staat. Met 2 invallers begonnen we aan de wedstrijd. Het bleek waarom zij mee doen om de titel.

Zij namen het initiatief en we mochten van geluk spreken, dat ze niet zuinig met de kansen  omsprongen. Tot tweemaal toe werd overgeschoten,

Toen zij vrij voor doel kwamen. Wij kwamen wat beter in de wedstrijd en Chayton vond tot tweemaal toe de keeper op zijn weg. Even later een mooi schot van Arlen

Weer die keeper.. Aan de andere kant kregen we een corner tegen , met een kopbal als gevolg, keihard ingekopt. 1-0.

Nog geen twee minuten later werd Max na een uitgespeeld 1-2 tje gepasseerd, 2-0. Max moest een paar keer reddend optreden, maar het was Gouda, dat toch weer wist te scoren en weer uit een corner. 3-0

. Wij van langs de lijn vonden het wel even genoeg. Dus op naar de koffie.

Na de rust kwamen we fris weer het veld in en gingen wat meer in de  aanval en het was Chayton, die een vrije trap mocht nemen en tot onze vreugd, in één keer het doel in

3-1. Kijk dit kwam ons beter uit.  Gouda kwam ook regelmatig voor het doel en we hadden geluk, dat een schot van hen via de lat terug het veld in ging. Wallid kreeg nog een

Kansje, alleen op de keeper af maar gestopt. Menoah  en Sem moesten verdedigend een paar keer goed ingrijpen. Max redde ook tot twee keer toe.Wij kregen weer een vrije trap te nemen en nu was het Dany, die de bal achter de keeper joeg. 3-2. Zou het dan toch?? Maar helaas  Gouda scoorde na een vrije trap uit een onmogelijke hoek de 4-2.

Jammer want het zat er in. Ondanks de nederlaag de complimenten aan de spelers/speelster.