ONA E1-Kamerik E1

Een lekker zonnetje en spelen op het hoofdveld voor de kantine. Lekker veel publiek,

Dus alle ingrediënten voor een lekker partijtje voetbal . We hadden er zin in.

Van begin af aan zagen we twee partijen, die aan elkaar gewaagd waren. Het ging

op en neer , dus wachten wie er het eerst zou scoren en na zo’n 10 minuten was het Abel,

die een mooie solo treffend afrondde. 1-0. Een ongekende weelde gezien de laatste weken.

Nou vasthouden , mannen. Even later Shayton zag zijn schot net voorlangs gaan. Wallid ook

Van hetzelfde , net voorlangs. Wij van langs de lijn hadden deze al stiekem geteld, maar helaas,

De bal moet in het netje. Tegen het eind van de eerste helft werd Kamerik wat sterker en Max moest

Een paar keer goed reddend optreden. Amin zag eveneens zijn schot voorlangs gaan. Nou scheids, Gert,

Wederom goed leidend floot voor de rust.

Na de rust hetzelfde beeld, al moet ik eerlijk zeggen, dat Kamerik wat beter werd. Na zo’n 10 minuten spelen

werd de uittrap van Max onderschept, zeg maar misverstand met de verdediger en hup Kamerik pakte de gelijkmaker.

1-1.  Nee hé. Toch weer de draad opgepakt, maar het was Kamerik, dat onze overigens goed spelende verdediging wist

uit te spelen, 1-2. Toch weer doorgegaan en Noah wist na een scrimmage  toch weer de  gelijkmaker te scoren 2-2.

Bij een volgende tegenaanval had Max een Fabuleuze redding  en aan de andere kant schoot Abel net naast. Een volgende

Aanval, schot van Kamerik op de lat. Even later toch de 2-3 na een solo , Max kansloos. Even later een penalty tegen en 2-4.

Toen was het klaar. Kamerik werd fysiek ook sterker en 2-5 na een strak schot en vlak voor het eind zelfs 2-6, weer alleen voor de keep.

Jammer, we hebben gestreden , maar jammer genoeg kregen we geen punt mee en de uitslag vond ik vertekend.