F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 4

31 oktober 2015 9:30

Scheidsrechter

Karim

Woensdag 28 okt verdiende ONA F1 de winst tegen Sparta, door de gehele wedstrijd gedisciplineerd te voetballen. Alles waar op getraind was, lieten de mannen terugzien. De trainers hebben net als het publiek genoten en hadden niks anders dan complimenten. Maar ja in de voetbal wereld wil dat niet alles zeggen.

De wedstrijd tegen Befair verliep anders dan verwacht. Door niet goed opletten, kreeg een speler van Be fair zomaar de bal en kon zo op het doel aflopen. 0-1
Gedurende de eerste helft lukte het ons niet om te scoren. We maakte het ons zelf gewoon moeilijk.
Tijdens de rust gaven de spelers zelf al aan waar het mis zat en wat er beter moest. De trainers hebben de spelers er op gewezen om makkelijker te voetballen.
De tweede helft was er een op karakter. We gingen de duels aan en konden op die manier de achterstand ombuigen.
Een ongelukkige actie van de keeper van Be fair zorgde uiteindelijk voor de 2-1 en werd een hoge voorzet van Roel werd prachtig ingekopt door Sam.
Uiteindelijk scoorde Befair ook nog een prachtig doelpunt 3-2 wat gelukkig de eindstand bleef.
Mannen goed terug gekomen. Chiel is uiteindelijk uitgeroepen tot Speler van de Week