Boaz Andriessen (penalty)
Thijs Budding (penalty)

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 4

7 november 2015 10:15

een wedstrijd waar ONA al eerder had moeten uitlopen, werd onnodig spannend gehouden.
We creëerde  voldoende kansen, alleen werden die kansen niet omgezet in doelpunten. Een bal van dichtbij recht op de keeper af, de bal te lang zelf houden en niet overspelen en gewoon pech. Tsja soms loopt dat zo.
Maar eigenlijk maakte de trainers zich geen zorgen. Ze zagen namelijk dat  Milan, Sam, Boaz en Dustin, de verdedigers van ONA goed de aanvallen van Groeneweg van zich af wisten te slaan. Groeneweg wist elke keer met 4 spelers in de aanval te gaan, maar dat was geen probleem voor ONA.
Op de momenten dat de afspraken na werden gekomen, liep ONA er makkelijker er door heen.
Een individuele actie van Chaid zorgde gelukkig wel voor de 0-1.

Tijdens de rust werden de spelers gewezen op de goede punten en de punten die beter konden.

In de tweede helft ging Dustin op doel en Thijs nam Dustin zijn plek in. Dit deden ze beiden heel goed.
Ook in de tweede helft waren we de beter voetballende ploeg. De afspraken werden beter nagekomen. Alleen hadden de trainers liever gezien dat er eerder afstand werd genomen.
Uiteindelijk was het Chaid die de bal uiteindelijk voorgaf  op Roel die de 0-2 binnen kon schieten.
Op het moment dat de trainer Roel eruit wilde halen, ging ONA net in de aanval. Roel koos er voor om mee aan te vallen ipv naar de zijkant te lopen. Dit was een goede beslissing want hij kon wederom een voorzet van Chaid binnen knallen. 0-3

Na de wedstrijd werd Boaz gekroond tot "speler van de week", over de gehele wedstrijd was hij een van de betere.
Mannen gefeliciteerd met jullie overwinning. Volgende week weer een thuiswedstrijd.  Dan hopen we weer datgene te zien wat jullie tegen SPARTA lieten zien. 10.00 uur thuis tegen  Sportlust