F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 4

14 november 2015 10:00

Scheidsrechter

Roy v. Dam

Een wedstrijd tussen de nummers een en twee en na twee overwinningen was iedereen benieuwd of deze lijn doorgezet werd door de mannen.
Sportlust mocht de aftrap doen en ging opzoek naar het ONA doel wat verdedigd werd door Thijs. Echter de ONA verdediging had de bal snel onder controle en begon aan de opbouw naar voren. Wat vorig jaar nog al eens rommelig ging is er dit seizoen duidelijk een stap voorwaarts gezet en wordt er goed overgespeeld en vaak... de breedte en de diepte gezocht. Zo ging het spel wat op en neer tot in de 11e minuut het Chahid was die de opening treffer maakte. Dit was zeker verdiend want de keeper van sportlust was al een aantal keren getest. De mannen bleven aanvallen en niet veel later maakte Sam de 2-0! Toch kwam Sportlust weer een beetje in de wedstrijd en zorgde ervoor dat Thijs toch ook nog wat te doen kreeg. Zo gingen we de rust in.
Na de rust, nog voordat de meegereisde supporters weer goed en wel hun weg vanuit de kantine naar het achterste veld hadden gevonden, lag de bal al weer in het doel van Sportlust, 3-0 door Chahid. Iedereen was elkaar nog op de hoogte aan het brengen van het snelle doelpunt in de tweede helft toen Roel met zijn linker alweer de 4-0 binnen schoot. Er werd gedacht waar gaat dit heen….dat werd snel duidelijk, namelijk naar 5-0 door Chahid en naar 6-0 door Boaz, door een mooi opgezette aanval van Giel en Chahid. Het was duidelijk dat Chahid zijn dag had want er werd hard gewerkt, afspraken nagekomen en veelvuldig overgespeeld en ja dit resulteerde in weer een …… doelpunt en wel nummer 4 voor Chahid en nummer 7 voor ONA F1.
Giel die er al een paar keer erg dicht bij een doelpunt was geweest vond dat het nu wel zijn beurt was en u begrijpt het al… ja hoor hier was de 8-0 in de 12 minuut van de tweede heft.
De mannen van Sportlust probeerde het Dustin, die de tweede helft op keep stond, nog wel lastig te maken, maar ze kwamen er niet echt aan te pas, het lukte gewoon niet.
De mannen bleven ervoor gaan en de toeschouwers dachten zou het dan toch nog …... en kennelijk dacht Mila daar ga ik voor zorgen en echt met een werkelijk prachtige afstand lob wist hij de keeper volledig kansloos te laten en tekende voor de 9-0!
Hoewel de 10 in de lucht hing is het bij de prachtige uitslag van 9-0 gebleven en kan enkel maar zeggen dat de mannen een mooie voetbal ochtend hebben verzorgd. Super gedaan met zijn allen!! En een verdiende beker voor Chahid voor speler van de week.