Datum

28 november 2015 9:45

Accommodatie

Onbekend

Op naar de wedstrijd in Waddinxveen bij Be FAIR op een mooie zaterdagmorgen waarbij het in de mooie kantine achter glas in het zonnetje (vooral uit de wind) met een kopje koffie erbij het erg lekker was. Maar daarvoor zijn we niet hier, maar natuurlijk voor onze jongens van F1!
Wat gaat het deze zaterdag worden, nu al 4 keer op rij gewonnen, het begint een beetje standaard te worden en de verwachtingen zijn dus hoog. Toch ook een beetje een o...nderbuikgevoel van als “ze” er maar niet te gemakkelijk over gaan denken.
Afijn in een iets andere samenstelling doordat Sam en Chahid er niet bij konden zijn, Sam door een uitje en Chahid door benauwdheid (en zoals Chahid is wilde hij ondanks de benauwdheid toch gaan voetballen!!) en door de aanwezigheid van Damian van F2 die de gelederen kwam versterken, gingen de mannen aan de slag.
De wedstrijd begon voortvarend en het doel van Be FAIR werd snel gevonden, maar scoren …… dat bleek toch niet zo gemakkelijk. Na dat het spel wat op en neer ging en ONA een paar mooie kansen niet wist te verzilveren begon Be FAIR meer en meer het doel van Thijs te vinden. Middels een paar hoekschoppen probeerden ze de wedstrijd open te breken, maar de verdedigers Boaz, Milan en Dustin en sluitpost Thijs deden goed werk. De eerste helft ging zo voorbij en beide teams gingen de rust in zonder gescoord te hebben.
De tweede helft werd voortvarend aangevangen en voordat de meegereisde ouders goed en wel weer bij het veld waren, was het 0-1 voor ONA door een prachtige afstandsschot van Chiel die hem heerlijk op zijn slof kreeg. De mannen begonnen duidelijk hun draai te vinden en niet veel later werd een mooie op gezette aanval via Louay en Roel perfect afgerond door Damain. Super! Niet dat Be FAIR er niet meer aan te pas kwam, want ze kwamen wel degelijk op de ONA-helft en er moest / werd met zijn allen hard gewekt om de nul te houden. Dit lukte gelukkig goed, waarbij Thijs met een katachtige reflex zijn doel leeg wist te houden. Het bleef een leuke wedstrijd om naar te kijken en op het einde werd Louay mooi de diepte in gestuurd en wist de doelman van Be FAIR te verschalken door de bal onder hem door te schieten en zo werd de einduitslag 0-3!! Een mooie teamprestatie en ook het penalty schieten is van hoge kwaliteit door snoeiharde strakke schoten en mooie reddingen.
Op naar de volgende wedstrijd met een trotse Louay die speler van de week is geworden.