F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 4

23 april 2016 8:45

Scheidsrechter

Jeroen van Driel

De mannen zijn lekker op tijd op het veld en alles oogt erg relaxed met de trainers aan de kant lekker kletsend, terwijl de mannen aan het inspelen zijn. Jeroen is vandaag de scheids en nadat de handjes zijn geschud wordt er afgetrapt. De mannen zoeken gelijk de helft van UNIO op en worden gelijk gevaarlijk en een aanval met een schot van Sam eindigt helaas op de paal. UNIO is gelijk wakker en besluit ten strijde te trekken wat in korte tijd wel twee corners oplevert maar gelukkig geen twee doelpunten. Het spel gaat wat op en neer met leuk voetbal om te zien. Over en weer spelde prikjes waarbij een hard schot van Dustin helaas net over gaat. Maar ook UNIO weet wat schieten is en een aantal hebben een hard schot in de benen. Het blijft leuk met aanvallen aan beide zijde maar ONA F1 dringt wat meer aan en een mooie aanval met een voorzet van Louay wordt door Sam net naast getikt. Ook een vrije trap genomen door Dustin beland op de lat. Maar dan is daar Chiel, die een goede voorzet van Sam mooi afmaakt en zo is daar dan toch de 1-0 na dik een kwartier spelen. En niet veel later is het alweer 2-0 na een mooie voorzet van Dustin aan Sam die het lekker afmaakt. De swing zit er nu echt in bij de jongens! Dit wordt nog onderstreept door Louay die een super voorzet geeft waardoor de bal zo het doel in verdwijnt en het op slag van rust 3-0 is. Het is toch alweer een tijdje geleden dat de jongens met zo’n lekkere tussenstand de rust in zijn gegaan ????. Na de rust moeten we even knipperen met de ogen daar er iets niet klopt, verdedigers in de aanval en aanvallers verdedigers bij ONA?? Alleen Thijs staat nog op dezelfde plek als voor de rust, alleen dan aan de andere kant van het veld. UNIO heeft er in ieder geval geen last van en gaat gelijk ten strijde met een mooie aanval die een hoekschop oplevert. Gelukkig hebben we Thijs op doel staan die de hoekschop mooi weet te keren. Ondanks dat de aanvallers nu als verdedigers spelen gaat het aardje niet uit het beestje en zo gebeurt het dat Sam snoeihard inschiet na een mooie actie van Dustin 4-0. Door het experiment staat Milan in de spits en moeten zijn taken als centrale verdediger door de anderen overgenomen worden en dan blijkt (goed) verdedigen toch echt een vak te zijn en niet zo gemakkelijk. UNIO kan hier gebruik van maken en een mooi schot levert de 4-1 op. De jongens moeten wennen aan hun nieuwe plaatsen waardoor het toch wat rommelig is en is het voor Thijs opletten daar UNIO een paar keer lekker aanvalt. En zo gebeurt het dat een corner voor UNIO de 4-2 oplevert. Maar de jongens laten zich niet kennen en blijven lekker aanvallen en gunnen elkaar de bal en dat levert altijd iets op!! Zo ook nu want een uitbraak wordt na mooi overspel perfect afgerond door Sam die hiermee zijn derde maakt en de eindstand op 5-2 brengt. Mooie en leuke wedstrijd die door beide teams met passie is gespeeld. Dustin werd tot speler van de week gekroond voor zijn goede team spel en zijn harde werken. Top gedaan mannen????!!

Beste allemaal tot de laatste wedstrijd op 14-05 uit bij ……… UNIO ?? Groet Kees-Jaap