ONA JO17-1 lijkt last te hebben van verkeerde mindset en warmte maar wint wel ....

tel. 0182-515804

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Bergambacht JO17-1 en ik had het gevoel dat als ONA JO17-1 zijn normale niveau haalde er een behoorlijke uitslag haalbaar moest zijn. Dit was gebaseerd op een oefenwedstrijd in Juni die in en tegen Bergambacht met 1-5 werd gewonnen.

Helaas is de ene wedstrijd de andere niet, zoals zal blijken uit mijn korte verslag van deze wedstrijd.

De wedstrijd begon en ONA was niet bij de les dit in tegenstelling tot Bergambacht, die brutaal de wedstrijd begonnen en de eerste grote kans tot een feit maakte. ONA speelde zonder beleving, duels werden verloren en Bergambacht dicteerde het spel zonder tot grote kansen te komen.

Voetballiefhebber en ONA supporter als ik ben, ergerde ik mij aan het spel wat ONA op de mat legde, juist omdat ik weet dat we veel betere wedstrijden hebben gespeeld. Omdat Bergambacht de weg naar Max maar niet konden vinden, kwam er aan de andere zijde plotseling wel een kans.

Denzell ging mee naar voren dook op in de spits en kreeg de bal voor zijn  rechterbeen via de zijkant. Zijn schot werd gestopt door de keeper maar Amine zorgde voor de 1-0 en dit tegen de verhouding in, maar ja…. Bergambacht ging verder en op zoek naar de 1-1 vooral via de rechterzijkant van ONA maar tot de rust werd er niet meer gescoord.

Een magere voorsprong dus die het allerminst zeker maakte dat we een makkelijke middag en tweede helft tegemoet gingen.

Ik hoopte op een betere tweede helft en gelukkig ging ONA iets beter spelen zonder top te zijn. Een grote kans voor Amine toen de keeper van Bergambacht de bal losliet, maar deze ging er helaas niet in.

De wedstrijd kabbelde voort en ging gelijk op met hier en daar wat kansen, de grootste voor Bergambacht die een speler alleen op Max zag afgaan, maar Max pakte de bal op een mooie wijze. Bergambacht slaagde er niet in de 1-1 te maken en ONA slaagde er niet in de wedstrijd op slot te gooien.

De scheids die goed floot, deed dit voor de laatste keer en na de wedstrijd kwam Denzell nog even langs me en zei dat ze de wedstrijd zakelijk gewonnen hadden, haha….

Voor mij mag het volgende week wat minder zakelijk en mogen wij meer het niveau aantikken wat we kunnen. Scheelt mij ook weer wat zenuwen.